2013-03-02 02:45:02
Φωτογραφία για Παλαιότερες όμορφες στιγμές των άτυχων φοιτητών; Δε θα πάρουμε...
Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές των νεαρών φοιτητών, που βρήκαν τραγικό θάνατο χθες στη Λάρισα, όταν προσπάθησαν να ζεσταθούν ανάβοντας ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι. Δύο νεαροί δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις, ενώ άλλοι τρεις φίλοι τους νοσηλεύονται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο xespao.gr κατανοούμε πως η περιέργεια είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό, δεν αποτελούμε άλλωστε εμείς εξαίρεση, σεβόμαστε όμως την αγωνία των γονέων των οποίων τα παιδιά προσπαθούν να βγουν νικητές από την σκληρή αυτή μάχη με τον θάνατο.

Μιας και πρόκειται για νέους ανθρώπους και φωτογραφίες που πιθανότατα "αλιεύθηκαν" από το facebook και δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κοντινό περιβάλλον, θεωρούμε ορθότερο να μην τις δημοσιεύσουμε απλά και μόνο για να εξασφαλίσουμε λίγες περισσότερες εισόδους στο site μας.

Υπενθυμίζουμε πως όλα έγιναν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης όταν μια φίλη τους πήγε στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί για να τους επισκεφθεί, αλλά παρότι χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν της απαντούσαν.


Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς και οι δύο γυναίκες αντίκρισαν τους πέντε νεαρούς αναίσθητους, με τους δύο να είναι ήδη νεκροί.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι πέντε νεαροί είχαν ανάψει μια αυτοσχέδια εστία φωτιάς προκειμένου να ζεσταθούν, κάτι σαν ψησταριά ή μαγκάλι και πιθανότατα δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις.

Οι δύο άτυχοι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας, αλλά ήταν ήδη νεκροί, ενώ οι δύο από τους φίλους τους νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση και ο τρίτος σε ημικωματώδη.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την ανείπωτη τραγωδία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ