2024-01-18 07:06:17
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Όμορφες συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση κοπή της πίτας των συνταξιούχων σιδηροδρομικών του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»
Μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής των εκδηλώσεων κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, λόγω του Κορωναιού, οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί του σωματείου ¨Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» συναντήθηκαν και πάλι όπως και παλιά.

Πριν από την εκδήλωση οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί είχαν την ευκαιρία, μεταξύ του καφέ και των αναψυκτικών, να δημιουργήσουν πηγαδάκια και οι συζητήσεις όπως ήταν φυσικό περιστράφηκαν στη ζωή τους στον σιδηρόδρομο. Έφεραν στην μνήμη τους στιγμές και εικόνες που έμειναν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι σωματείων, συλλόγων, της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του σωματείου από τα παραρτήματα του στη Βόρειο Ελλάδα καθώς και οι εκπρόσωποι του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Θεσσαλίας.

Του καλεσμένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Νίκος Τζήκας και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Πριν της έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.




Ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος που μπηκε στον σιδηροδρομο το 1972 και μας διηγήθηκε μερικά από τα ευτράπελα στον εργασιακό του βίο.

Συνταξιούχοι από τον κλάδο κίνησης αμαξοστοιχιών

Ο κ. Λευτέρης Τασιόπουλος πρόεδρος των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Θεσσαλίας απο δεξιά και διπλα του ο πρωην προεδρος κ. Γιώργος Καραμανλής

Ο κ. Χράλαμπος Τσακαλίδης μας διηγηθηκε τη ζωη του ως φύλακας στην ισοπεδη διαβαση στα Μυτιληνάκια

Οι αδελφοί Γρηγοριάδη από την Δράμα με συναδελφους τους

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από αυτό το βήμα…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από αυτό το βήμα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ