2013-03-02 00:46:03
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το αγαπημένο του 4-4-2 αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στα τελευταία τρία ματς ο ΟΦΗ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", έχει προβληματίσει με την απόδοσή του και με τα αποτελέσματά του, αφού έχει γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ. 3-1.

Ωστόσο, παρά τις σκέψεις του τεχνικού της ομάδας να αλλάξει το 4-4-2 το οποίο χρησιμοποιεί από την στιγμή που έκατσε στο πάγκο του κρητικού συλλόγου (εκτός από την αναμέτρηση με την Ξάνθη) και να παρατάξει τους παίκτες του με πιο αμυντικογενή φιλοσοφία κόντρα στους ερυθρόλευκους, όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν θα γίνει.

Ο 53χρονος προπονητής έχει κατασταλάξει στους έντεκα στους οποίους θα δώσει φανέλα βασικού, προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκας.


Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αγριμάκης. Την άμυνα των Κρητικών από τα αριστερά προς τα δεξιά θα απαρτίσουν οι Ιωαννίδης, Σόουζα, Σαρ και Μπούρμπος.

Τώρα όσον αφορά στην μεσαία γραμμή στον άξονα θα βρίσκονται οι Βερόν και Μακρής, όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ στα «φτερά» θα παίξουν οι Λαμπρόπουλος και Ζαχαράκης με τον Πετράκη να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος για το ποιους θα χρησιμοποιήσει σε αυτές τις θέσεις με τους προαναφερθέντες, όμως, να έχουν το προβάδισμα.

Η γραμμή κρούσης των γηπεδούχων θα αποτελείται από τους Κουτσιανικούλη και τον Περογαμβράκη, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει το ρόλο του «φουνταριστού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ