2013-03-02 00:34:06
Φωτογραφία για Σ. ΚΑΖΑΖΗΣ : ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Καζάζης σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Με θυμώνει ιδιαίτερα ο τρόπος που χάσαμε το δεύτερο σετ, με τρεις συγκεκριμένες φάσεις που ελέγχαμε. Τις λάθος θέσεις, ένα μαλακό χτύπημα του Γιορντάνοφ και ένα ατομικό μπλοκ. Θα ήθελα πολύ να πάρουμε το σετ, για να μπει στην πίεση ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και όταν δεν τον πιέσεις, κρατάει τις διαφορές και παίρνει τα αποτελέσματα. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, για μας έχει απομείνει το κομμάτι της τετράδας και τα πάντα θα κριθούν στον επόμενο μήνα. Κάνουμε αρχή με τη Σύρο μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί το μυαλό της ομάδας να λειτουργεί καλύτερα, να είμαστε πειθαρχημένοι και να το πιστεύουμε περισσότερο.

Δεν ξέρω αν ο τρόπος δουλειάς μου αυτές τις 12 μέρες, έχει φέρει μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες, γι’ αυτό θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. Αυτό που θέλω να τους μεταφέρω είναι η πίστη του να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και να έχουμε συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς, μέσα από τον οποίο, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί από το Βραχάτι για τη Θεσσαλονίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόσοι νεκροί ακόμα;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόσοι νεκροί ακόμα;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ