2013-02-28 11:12:11
Φωτογραφία για ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ... ΞΑΝΑ ΘΡΥΛΕ!
Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο «Αμπντί Ιπεκτσί» την Μπεσίκτας, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από το Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, από τη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι και απόψε (20:00, Novasports 3) θα επιδιώξουν να… αλώσουν και την Κωνσταντινούπολη στο ματς με την Μπεσίκτας, για την 9η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μετρούν ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες στον έκτο όμιλο, όμως η αναμέτρηση στο «Αμπντί Ιπεκτσί» κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς οι Τούρκοι μετρούν μόνο ήττες στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης και όπως είναι φυσικό θέλουν και εκείνοι το ροζ φύλλο για λόγους γοήτρου.

Πάντως υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση ήττας της Χίμκι στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός να μείνει μόνος τρίτος στον όμιλο.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός βέβαια από τον τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη γειτονική χώρα με 13 παίκτες, με τους Δημήτρη Μαυροειδή και Γιώργο Γεωργάκη να είναι οι μοναδικοί που έμειναν στην Αθήνα.


Το νέο πρόσωπο στην ερυθρόλευκη αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς, Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει δύο σοβαρά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Το ένα ακούει στο όνομα του Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος τη φετινή σεζόν θεωρούταν το «α και το ω» των πρωταθλητών Τουρκίας, αλλά εδώ και μέρες έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ. Το άλλο, είναι ο Ντάνιελ Γιούινγκ, που τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς για το εγχώριο πρωτάθλημα και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Ωστόσο, σε σχέση με το ματς στο ΣΕΦ υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα του Ερμάν Κουντέρ, ο Ρίκι Μίναρντ, που αποκτήθηκε από την Βίρτους Μπολόνια, ως αντικαταστάτης του Τζέρελς.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία), Αντόνιο Κόντε (Ισπανία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ