2013-02-27 18:02:20
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ; Νεότερα για τη μεγάλη αστυνομική δύναμη στην Αμυγδαλέζα
Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια Στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) έξω από το στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας Στο σημείο βρίσκεται ήδη μεγάλη αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το ΚΕΕΡΦΑ η κατάσταση στο στρατόπεδο έχει ως εξής:

Πάνω από εξακόσιοι κρατούμενοι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας προχώρησαν σε απεργία πείνας από τη προηγούμενη Πέμπτη 21 Φλεβάρη. ΤΟ Σάββατο 23/2 δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν μέσα στη φυλακή για να καταστείλουν τους απεργούς πείνας .Ξυλοκόπησαν με γκλόπμς βάρβαρα αρκετά άτομα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες με σπασμένα χέρια και πόδια. Αστυνομικοί έσερναν κρατούμενους κρατώντας τους από τα χέρια και τα πόδια πάνω σε χαλίκια. Έκαναν χρήση δακρυγόνων μέσα σε κλειστούς χώρους.

Οι μετανάστες διαμαρτύρονται για τη παράταση της φυλάκισης τους καθώς αρκετοί κρατούνται για πάνω από 9 μήνες σε συνθήκες όπου επιβάλλεται καθεστώς πείνας με συσσίτια όπου η ποσότητα του φαγητού αποτελεί ντροπή. Η ρατσιστική συμπεριφορά των ανθρωποφυλάκων του Δένδια προστατεύεται από το άβατο για τη διερεύνηση καταγγελιών όπως έδειξε η σιωπή για την αίτηση επίσκεψης στις φυλακές των ανηλίκων από δικηγόρους εκπροσώπους της ΚΕΕΡΦΑ και τον επικεφαλή της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Part of Turkey's Territory is Kurdistan
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Part of Turkey's Territory is Kurdistan
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ