2013-02-26 16:32:04
Φωτογραφία για Αλλάζουν ξανά τις πινακίδες για όριο ταχύτητας στη Λευκωσία
Μια καταγγελία οδηγού για παραβίαση του ορίου ταχύτητας εντός κατοικημένης περιοχής στο δήμο Λευκωσίας, έβαλε σε μπελάδες το δήμο, ο οποίος θα πρέπει να προχωρήσει σε αντικατάσταση των πινακίδων για το όριο ταχύτητας εντός των κατοικημένων περιοχών. Η καταγγελία του οδηγού έγινε πριν από αρκετό καιρό και η εμπλοκή του δήμου Λευκωσίας στην όλη υπόθεση ξεκινά όταν ο καταγγελλόμενος, αρνήθηκε παραδοχή και οδήγησε την υπόθεση στα δικαστήρια. Όπου εκεί, διαπιστώθηκε ότι η τοποθέτηση πινακίδων από πλευράς δήμου με τις οποίες καθορίζεται το όριο ταχύτητας στα 30 χιλιόμετρα ανά ώρα, δεν έτυχε της συναίνεσης του Αρχηγού Αστυνομίας.

Ως εκ τούτου, ο δήμος Λευκωσίας θα πρέπει πλέον να προχωρήσει σε νέες ρυθμίσεις για τη σήμανση του ορίου ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές εντός των ορίων του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημείωμα για συζήτηση και έγκριση από πλευράς δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας, αναφέρεται ότι «παραλήφθηκε στο γραφείο του Δημοτικού Γραμματέα Κλήση Μάρτυρος για να παρουσιαστεί υπάλληλος του Δήμου Λευκωσίας στο Δικαστήριο να μαρτυρήσει τη νομιμότητα του ορίου ταχύτητας στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία».

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η τσάντα του γραφείου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η τσάντα του γραφείου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ