2013-02-25 17:29:09
Φωτογραφία για Δέκα φανταστικά κόλπα με ένα eyeliner
 

Ένα υγρό eyeliner, ένα μολύβι ματιών ή ένα eyeliner σε μορφή τζελ, είναι βασικά για να «παίξετε» με το σχήμα των ματιών σας και να τονίσετε το βλέμμα σας. Μην νομίζετε όμως πως υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος για να τα φορέσετε. Οι επιλογές είναι δεκάδες! 

Το «γατίσιο» βλέμμα είναι ενα από τα αγαπημένα των περισσότερων γυναικών. Είναι υπέροχο τόσο για το πρωί όσο και το βράδυ, για ένα καθαρό και περιποιημένο λουκ. Απλώς σύρετε το eyeliner κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων και επεκτείνετε τη γραμμή λίγο πιο έξω από το εξωτερικό άκρο του βλεφάρου, για να δημιουργήσετε την «ουρά».

Το «γατίσιο» βλέμμα δεν επιτυγχάνεται μόνο με μαύρο ή καφέ eyeliner. Για ένα πιο «extreme» , νεανικό αποτέλεσμα, δημιουργήστε το με  ένα φωτεινό χρώμα και κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ φυσικό.

Τονίστε την εξωτερική γωνία του ματιού σας με την πιο κάτω τεχνική. Κάντε μια γραμμή με το eyeliner σας κοντά στις βλεφαρίδες του επάνω βλεφάρου κι έπειτα «υπογραμμίστε» το εξωτερικό μισό του κάτω βλεφάρου. Κρατήστε την κάτω γραμμή λεπτή.


Δεν χρειάζεται πάντα το βλέμμα να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Μπορείτε με μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο να τονίσετε διακριτικά το βλέμμα, αφήνοντας τα έντονα χείλη να είναι το βασικό σημείο του μακιγιάζ σας.

Φορώντας άσπρο μολύβι στο εσωτερικό κάτω βλέφαρο μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά και ξεκούραστα. Αν θα το επιχειρήσετε, φροντίστε το άσπρο να είναι διακριτικό. Για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα μολύβι σε μπεζ ή απαλό ροζ χρώμα.

Ένα glitter eyeliner μπορεί να μεταμορφώσει άμεσα το βλέμμα σας. Απλώνοντάς το στο επάνω βλέφαρο σε στυλ cat eye, δημιουργείτε ένα φαντασμαγορικό μακιγιάζ, ιδανικό για βραδινό πάρτι.

Απόλυτο αγαπημένο για πολλές γυναίκες: τα smoky eyes! Για να το πετύχετε, απλώστε μαύρο μολύβι στο επάνω και κάτω βλέφαρο και μουντζουρώστε με ένα πινέλο. Προσοχή: μην το παρακάνετε με το κάτω βλέφαρο, αλλιώς θα φαίνεται σαν να αποκτήσατε μελανιασμένο μάτι.

Αν θέλετε να προσθέσετε χρώμα στο μακιγιάζ σας, τότε απλώστε μαύρο eyeliner στο επάνω βλέφαρο και μια λεπτή γραμμή με χρωματιστό μολύβι στο κάτω.

Για να δίνετε την εντύπωσηπιο πυκνών βλεφαρίδων, δημιουργήστε δύο «ουρές» με το eyeliner σας στην εξωτερική γωνιά του ματιού.

Για ένα ροκ - grunge αποτέλεσμα, απλώστε μπόλικο μαύρο μολύβι στο επάνω και το κάτω βλέφαρο και μουντζουρώστε με μια μπατονέτα.

 

http://offsite.com.cy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ