2013-02-25 17:26:39
Φωτογραφία για Ορατή η αποχώρηση Αμπροζίνι από τη Μίλαν
Ο Μάσιμο Αμπροζίνι με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο φυγής του από τη Μίλαν αυτό το καλοκαίρι. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε εκείνος και ο ατζέντης του.

Από το περασμένο καλοκαίρι η Μίλαν έχει προχωρήσει σε ολικό ξεσκαρτάρισμα με τους παίκτες να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο.

Ένας από αυτούς που έμειναν παρά το πλάνο του συλλόγου ήταν ο αρχηγός Μάσιμο Αμπροζίνι, η σειρά του οποίου ίσως έχει έρθει αυτό το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Ιταλού μέσου εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως είναι πιθανό να μην ανανεώσει. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

"Δε θέλω να αποσυρθώ, επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να παίζω. Ωστόσο, γνωρίζω πως το πλάνο του συλλόγου βασίζεται στους νεαρούς παίκτες, επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Αν έπρεπε να φύγω από τη Μίλαν θα επέλεγα να μην πάω σε άλλη ιταλική ομάδα, αυτό είναι δεδομένο".

Από την πλευρά του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δήλωσε: "Υπάρχει πιθανότητα να πάει στο εξωτερικό, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ