2013-02-25 17:25:09
Φωτογραφία για Ανασκεύασε τις δηλώσεις περί εθνικότητας ο Σουκούρ
Σε παρεξήγηση απέδωσε ο Χακάν Σουκούρ τα λεγόμενα του περί αλβανικής καταγωγής του που προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό Ερντογάν να παρέμβει. Ανασκεύασε την δήλωση του, ο παλαίμαχος γκολτζής.

Ο "θρύλος" της Γαλατασαράι και της εθνικής Τουρκίας παρέστη με την ιδιότητα του βουλευτή του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι.

Ο Χακάν Σουκούρ απαντώντας σε ερώτηση φοιτητή τόνισε πως αισθάνεται Αλβανός και όχι Τούρκος!

"Εγώ είμαι Αλβανός. Στην πραγματικότητα, αν το δείτε από αυτήν την πλευρά, εγώ δεν είμαι Τούρκος. Όμως σ' αυτά τη χώρα έφαγα ψωμί" ήταν η χαρακτηριστική φράση του, η οποία όπως ήταν λογικό πήρε μεγάλη έκταση με τον πρωθυπουργό Ερντογάν να παρεμβαίνει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον πρώτο σκόρερ της εθνικής Τουρκίας.

Ο Χακάν Σουκούρ λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος επανήλθε με νέες δηλώσεις προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους επισημαίνοντας παράλλhλα πως είναι Τούρκος.


Παράλληλα αποσαφήνισε πως ο πατέρας του είναι από το Κόσοβο και η μητέρα του από τα Σκόπια, ωστόσο νιώθει και είναι Τούρκος.

"Είμαι μέλος της βουλής με το Κόμμα της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης. Ο πατέρας μου είναι από το Κόσοβο και η μητέρα μου από τα Σκόπια, περιοχή που αποκαλούσαμε 'Μακεδονία' από εκείνη την εποχή.

Είμαι Τούρκος. Αυτή είναι η απάντηση μου σε όλους όσοι παρεξήγησαν τα λόγια μου. Όταν ταξιδεύω σε αυτές τις χώρες μαζί με τον πρωθυπουργό όλοι μας υποδέχονται θερμά".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ