2013-02-24 14:58:02
Φωτογραφία για Η νεκροτομή στον 13χρονο δεν έδειξε τα αίτια…
Υπόθεση αφύσικου θανάτου διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο του Κυριάκου Πάρπα, 13 χρόνων από την Αθηένου, ο οποίος πέθανε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια προπόνησης ταεκβοντό σε ιδιωτικό γυμναστήριο στην Αθηένου. Η νεκροτομή που έγινε σήμερα επί της σορού του 13χρονου δεν έδειξε οτιδήποτε και τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 7 το βράδυ, 13χρονος ο οποίος βρισκόταν σε ιδιωτικό γυμναστήριο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του. Του προσφέρθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες για ανάνηψη χωρίς όμως να επαναφέρει τις αισθήσεις του».

Πρόσθεσε ότι «ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σήμερα η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και μετά το πέρας των εξετάσεων ο φάκελος θα σταλεί στο θανατικό ανακριτή».


Μετά τη νεκροτομή η κυρία Αντωνίου ανέφερε ότι «δυστυχώς δεν έχουμε καμία διάγνωση. Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να δούμε τα αίτια θανάτου του 13χρονου».

Σε ερώτηση εάν εκ πρώτης όψεως υπάρχει οτιδήποτε, η κ. Αντωνίου απάντησε «όχι, καθόλου. Τίποτε απολύτως, κανένα μικροσκοπικό εύρημα»

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ