2013-02-24 14:49:17
Φωτογραφία για mancunianmatters.co.uk : ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η ιστοσελίδα "mancunianmatters.co.uk" φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον άρθρο για κάποιους από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ και για διάφορους λόγους αποχώρησαν ή δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Ανάμεσα στους Σεμπαστιέν Σκιλασί, Κέιλουμ Ντέιβενπορτ, Σουν Τζιχάι, Ρόιστον Ντρέντε, Μαρκ Ράνταλ, Ρικάρντο Κουαρέσμα, Κόλινς Τζον, Αμίρ Ζακί και Μάμε Μπιράμ Ντιουφ, υπάρχει και το όνομα του Ρόι Κάρολ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει να βοηθά με την εμπειρία του, αποτελεί ένα γκολκίπερ που εμπνέει εμπιστοσύνη. Στο κείμενο αναφορικά με το πρόσωπό του, η ιστοσελίδα μνημονεύει το γκολ με την Τότεναμ που δεν μέτρησε ποτέ, αλλά και την ανοδική πορεία που ακολούθησε η καριέρα του.

«Αφού έφτιαξε το όνομά του με τη Γουίγκαν και όδευσε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, ο Βορειοϊρλανδός διεθνής πρωταγωνίστησε σε εκείνο το γκολ του Πέδρο Μέντες. Ένα γκολ στο οποίο η μπάλα πέρασε περίπου ένα μέτρο τη γραμμή του τέρματος, αλλά δεν μέτρησε ποτέ. Αυτό εμπόδισε την Τότεναμ να κερδίσει στο Ολντ Τράφορντ το 2005», ξεκινά το άρθρο, για να καταλήξει.

«Μετά τις θητείες του σε Γουέστ Χαμ και Ντέρμπι, εξαφανίστηκε στην αφάνεια, παίζοντας στη Δανία για την Οντένσε, πριν μετακινηθεί σε θερμότερα κλίματα και στον ΟΦΗ της Κρήτης. Αυτό του εξασφάλισε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όπου αποτελεί πρώτη επιλογή, ενώ έπαιξε στο φετινό Champions League (πολύ καλή στροφή για την καριέρα του)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
krok μεσιέ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
krok μεσιέ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ