2013-02-19 14:00:09
Φωτογραφία για EUROVISION Οι μεγάλοι νικητές Αγάθωνας και Koza Mostra
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι υποψήφιοι στον ελληνικό τελικό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου, σε γνωστό κέντρο στην περιοχή Γκάζι. 

Φέτος παρακολουθήσαμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα που εμπεριείχε λάμψη ενώ δεν είδαμε πουθενά την κακογουστιά των προηγούμενων ετών.

Οι παρουσιαστές δεν ήταν άλλοι από τους Γιώργο Καπουτζίδη και Δέσποινα Βανδή που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Οι υποψήφιοι ήταν η Αγγελική Ηλιάδη: "1000 Και Μία Νύχτες", η Θωμαής Απέργη: "One Last Kiss", οι Alex Leon και Giorgina: "Angel" και οι Koza Mostra και Αγάθωνας: "Alcohol Is Free".

Οι κερδισμένοι της βραδιάς οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης που κέρδισαν το εισιτήριο για το Μάλμε της Σουηδίας.

Το τραγούδι τους είχε έντονο το βαλκανικό άρωμα και το μπαγλαμαδάκι "μάγεψε" από την παρουσίαση πολλούς φαν της μουσικής διοργάνωσης.

Στη εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλά πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ. Επιπλέον στη σκηνή ανέβηκαν οι Ντέμι (Demy), Vegas, Ήβη Αδάμου, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας Μαρτάκης, MEΛΙSSES, Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου.

Οι Έλληνες τραγουδιστές ερμήνευσαν ντουέτα με τους νικητές των προηγούμενων χρόνων της Eurovision όπως οι Ντίμα Μπιλάν (Dima Billan), Ρουσλάνα (Ruslana), Αλεξάντερ Ρίμπακ (Alexander Rybak) και την Μαρίγια Σερίφοβιτς (Marija Serifovic).
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ