2013-02-19 13:56:31
Φωτογραφία για Ολάντ: Δεν ήρθα να πουλήσω εξοπλισμούς, αλλά για να δείξω αλληλεγγύη
Δεν ήρθα για να πουλήσω εξοπλισμούς ήρθα για να δείξω αλληλεγγύη και για να βοηθήσω να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά...

«Ήρθα κομίζοντας ένα μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης» είπε ο Γάλλος πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι στόχος της επίσκεψής του είναι να κινητοποιήσει τις γαλλικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα και να ενισχύσουν την εδώ παρουσία τους.

Η σημερινή μου επίσκεψη, σημείωσε ο Φρ. Ολάντ, σηματοδοτεί την στήριξη της Γαλλίας και την εμπιστοσύνη για την δράση της ελληνικής κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας, ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό των Γάλλων σε όλες-ακόμη και στις δυσάρεστες πλευρές της ιστορίας μας. «Όταν ακούω τους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες να μιλούν γαλλικά πείθομαι ακόμη περισσότερο» σημείωσε.

Η Γαλλία από την αρχή στήριξε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ τόνισε επίσης ο Φρανσουά Ολάντ. Έπρεπε να γίνουν μεταρρυθμίσεις και θυσίες, αλλά θα πρέπει να δώσουμε στην Ελλάδα κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για να πετύχει.

ΠΗΓΗ: Εθνος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ