2013-02-19 00:07:02
Φωτογραφία για Συνάντηση Δένδια-Τζιτζικώστα
Τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια δέχθηκε σήμερα... στις 15:30 στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον οποίο είχε συνάντηση εργασίας.

«Υποδέχθηκα με μεγάλη χαρά τον παλιό καλό μου φίλο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια. Είναι τιμή για μας που επισκέπτεται την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ένας άνθρωπος που έχει ήδη αποδείξει, στους 8 μήνες θητείας του στο Υπουργείο, ότι πράγματι έχει τον τρόπο, τη γνώση και τις ικανότητες να αποδώσει ουσιαστικά στο σημαντικότατο έργο που έχει αναλάβει. Τα αποτελέσματα της επίπονης προσπάθειας και της δουλειάς του φαίνονται έμπρακτα τόσο σε καθημερινό επίπεδο όσο και σε νευραλγικούς τομείς όπως η μετανάστευση και η πολιτική προστασία», σημείωσε με έμφαση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτιζκώστας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ
. Τζιτζικώστας και ο κ. Δένδιας συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και για πρόσφατο θέμα που ανέκυψε στις Σκουριές Χαλκιδικής. «Εξέφρασα στον Υπουργό τις ανησυχίες μου για τα σοβαρά προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία στην Κεντρική Μακεδονία και του επεσήμανα τις σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό που έχει το Σώμα, ζητώντας του ταυτόχρονα να μεριμνήσει για την ταχύτερη επίλυση του ζητήματος, καθώς αφορά άμεσα στην προστασία των πολιτών», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Με τον Υπουργό συμφωνήσαμε να ενισχύσουμε τους δεσμούς συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα που αφορούν την περιοχή μας», τόνισε ο κ. Τζιτιζκώστας και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ευχαριστώ τον Υπουργό γιατί στα χρόνια της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με βοήθησε πραγματικά στο κομμάτι της πολιτικής προστασίας και κατορθώσαμε να προφυλάξουμε το Δάσος του Σέιχ- Σου το περασμένο καλοκαίρι».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχόμενος να είναι «καλορίζικος και σιδεροκέφαλος», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα ανταποκριθεί εξαιρετικά στο μεγάλο και δύσκολο έργο του». «Ζήτησα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να εκφέρει τις απόψεις του για τα θέματα αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ ώστε ο σχηματισμός που θα προκύψει να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της κοινωνίας της ΠΚΜ. Παράλληλα συμφωνήσαμε να αναπτυχθεί μια διαρκής συνεργασία με την κατ’ ουσίαν σημαντικότερη περιφέρεια της χώρας, δεδομένου ότι η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και είμαστε συνεχώς εκεί», κατέληξε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ