2013-02-18 21:43:59
Φωτογραφία για Ιταλικά τουριστικά γραφεία σχεδιάζουν ταξίδια στην περιοχή του Αθω
Αναμένονται τα πρώτα οργανωμένα γκρουπ Ιταλών το επόμενο καλοκαίρι

Επαγγελματικούς καταλόγους αφιερωμένους στην περιοχή του Αθω παρουσίασαν τουριστικά γραφεία από τη Λομβαρδία και την περιοχή της Τεργέστης, τα οποία ξεκίνησαν πέρυσι συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής, στο πλαίσιο της έκθεσης ΒΙΤ στο Μιλάνο, από τις 14 μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου 2013. Επίσης και άλλα γραφεία θα συμπεριλάβουν τον προορισμό σε αντίστοιχους καταλόγους και προγράμματα διακοπών του 2014.

Στην έκθεση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Αθω, οι οποίοι είχαν επαφές με επαγγελματίες από τουριστικά γραφεία όλης της Ιταλίας. Το γεγονός αυτό εκτιμάται ότι ενισχύει την προσπάθεια της Aegean Airlines, που από τον Μάιο τοποθετεί απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ δυναμώνει την τάση που θέλει τους Ιταλούς επισκέπτες να επιστρέφουν στο «τρίτο πόδι» της Χαλκιδικής ύστερα από αρκετά χρόνια.

Το ενδιαφέρον για την περιοχή ήταν έντονο, όπως διαπιστώθηκε και από την επισκεψιμότητα του περιπτέρου από κοινό και μεμονωμένους ταξιδιώτες, ενώ η ιταλική τηλεόραση παρουσίασε δύο φορές τις τουριστικές δυνατότητες του προορισμού. Στο πλαίσιο περαιτέρω προώθησης ο Οργανισμός προγραμματίζει σειρά δραστηριοτήτων για την ενίσχυση της ιταλικής αγοράς, εστιάζοντας σε επαγγελματικές συναντήσεις (B2B) και τη διοργάνωση εκδηλώσεων ειδικής προβολής.
ΒΗΜΑ
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός 0-2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ