2013-02-18 15:46:06
Φωτογραφία για Βελτιωμένος ο καιρός με επιδείνωση από το βράδυ
Με εμφανώς βελτιωμένο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπεται σχετικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά, από το βράδυ όμως αναμένεται νέα επιδείνωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, αλλά η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική μεταβολή.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από αργά τη νύχτα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι επίσης συννεφιασμένος ο καιρός. Συγκεκριμένα στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Καταιγίδες αναμένονται το βράδυ, κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες, όπου θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Αργά τη νύχτα θα βρέξει στη δυτική Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ