2013-02-18 15:44:12
Φωτογραφία για Θέλει να αγοράσει τον Μητρόπουλο η ΑΕΚ
Ενέργειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό, έχει ξεκινήσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Που εμπλέκεται ο "ανώνυμος χορηγός".

Το βράδυ της Κυριακής το ΑΕΚ1924 αποκάλυψε αυτό που σήμερα ακολουθείται και από άλλα μέσα. Τη δεδομένη δηλαδή απόφαση να γίνει άμεσα η διαπραγμάτευση για την αγορά του Παύλου Μητρόπουλο ο οποίος ως γνωστόν αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναιτωλικό.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλίας Μπρουσιανός αναζητούσε την Κυριακή τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει άμεσα η ολοκληρωτική απόκτηση του ποδοσφαιριστή, στο συμβόλαιο του οποίου προβλέπεται οψιόν 250.000 ευρώ. Και άμεσα θα ξεκινήσει επαφές με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα προκειμένου το θέμα να κλείσει άμεσα!

Υπάρχει περιθώριο για διαπραγμάτευση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (που έχουν το χρήμα και επιθυμούν την «ελληνοποίηση» των ρόστερ τους) περιμένουν στη γωνία για να κλέψουν τον Μητρόπουλο γνωρίζοντας την τραγική οικονομική κατάσταση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ την οποία θέλουν και να εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο AEK1924.gr

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ