2013-02-18 15:45:54
Φωτογραφία για Δίνει 500 χιλιάδες και παίρνει Φώτση ο Παναθηναϊκός!
Στα 500 χιλιάδες ευρώ ανέρχεται η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις, που αν ολοκληρωθούν θα φέρουν τον Αντώνη Φώτση πίσω στον Παναθηναϊκό. Αποφασισμένοι να πληρώσουν αυτό το ποσό οι "πράσινοι".

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Sentra FM ο Παναθηναϊκός θα δώσει στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο 500 χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει τον Αντώνη Φώτση. Αυτό είναι το ποσό το οποίο ζητούν οι Ιταλοί για να τον αποδεσμεύσουν και αυτό είναι διατεθειμένοι οι "πράσινοι" να καταβάλουν για να ολοκληρώσουν το σίριαλ.

Η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί (θετικά όπως φαίνεται, είτε αρνητικά) ως την Τετάρτη 20/2, ημερομηνία που εκπνέει η προθεσμία της Ευρωλίγκας, για δήλωση των παικτών που θα αγωνιστούν στο Top-16.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι ο Αντώνης Φώτσης θέλει να αποχωρήσει από το Μιλάνο και να επιστρέψει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Κι η ίδια η ιταλική ομάδα θέλει να αποδεσμεύσει και όλο το παιχνίδι των διαπραγματεύσεων έγκειται στο πως θα γλιτώσουν τόσο η Εμπόριο Αρμάνι όσο και ο Παναθηναϊκός περισσότερα χρήματα.

Η χρυσή τομή ανέρχεται πλέον στα 500 χιλιάδες ευρώ, τα οποία η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να δώσει για να βάλει τέλος στο σίριαλ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ