2013-02-17 13:50:11
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΒΡΙΣΙΑ Ο ΚΟΛΙΑΝΙΝ ΑΛΛΑ...
Άδοξα τελείωσε για τον Χρβόγε Κόλιανιν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», αφού σχεδόν 3 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, μία αμυντική ανισορροπία που προκάλεσαν οι ερυθρόλευκοι έφερε τον Δημήτρη Μάζη σε θέση φουνταριστού και τον Κόλιανιν να του κάνει φάουλ.

Ο διαιτητής Κουρτίδης τον χρέωσε με ποινή και, βγαίνοντας, ο Κροάτης είπε κάτι και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, κάτι που έφερε τη δική του διαμαρτυρία αλλά και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ο διαιτητής πήγε στη γραμματεία και ζήτησε να γραφτεί αυτό που έγινε στο φύλλο αγώνα. Όταν ρωτήθηκε, στο ημίχρονο, για το τι είπε ο Κροάτης, η απάντησή του ήταν η βρισιά, ωστόσο στο τέλος του ματς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν έξω φρενών για αυτό που γράφτηκε, διότι σίγουρα δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν για ένα, έστω, παιχνίδι, τον πιο ποιοτικό, μαζί με τον Δημήτρη Μιτελούδη, παίκτη της ομάδας τους.

Μάλιστα, όπως είπε στο τέλος του ματς ο Κόλιανιν, η βρισιά ίσχυε αλλά... "αναφερόμουν στον Μιτελούδη".

Ο Κόλιανιν έκατσε και είδε το ματς στο παγκάκι πίσω από τον αριστερό πάγκο, όπως μπαίνει κάποιος από την κεντρική είσοδο του «Πέτρος Καπαγέρωφ», παρέα με τον Κώστα Μουρίκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ