2013-02-17 13:50:04
Φωτογραφία για Ελεύθερος με όρους ο .. ζηλιάρης αστυνομικός
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας του) και εγγυοδοσία 3.000 ευρώ, αφέθηκε ο... 33χρονος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για απαγωγή 23χρονου με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία.

Ο 33χρονος απολογήθηκε στον Ανακριτή Βόλου, ο οποίος στη συνέχεια και σε συνεννόηση με την Εισαγγελία του επέβαλαν περιοριστικούς όρους και τον άφησαν ελεύθερο. Ο 33χρονος αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε στον Ανακριτή ότι ο 23χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο με την θέλησή του και όταν τον προσέβαλε τον οδήγησε στην περιοχή των Καναλίων, όπου τον εγκατέλειψε. Μετάνιωσε όμως και έτσι επέστρεψε με το αυτοκίνητο να τον πάρει πίσω, αλλά δεν τον βρήκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος αστυνομικός συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε 23χρονος με την οποία τον καταγγέλλει ότι τον απήγαγε, τον κτύπησε και τον εγκατέλειψε γυμνό σε περιοχή των Καναλίων. Εκεί τον βρήκε κτηνοτρόφος ο οποίος και τον περιέθαλψε.

Όπως έχει προκύψει ο 23χρονος φέρεται να ενοχλούσε σεξουαλικά την 21χρονη μνηστή του αστυνομικού με την οποία εργάζονται σε παιδικό σταθμό του Δήμου, με πεντάμηνες συμβάσεις. Ο 33χρονος αστυνομικός έγινε γνώστης αυτής της κατάστασης και αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό….

almyrosinfo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ