2013-02-11 10:02:04
Φωτογραφία για Νέο συλλαλητήριο την Τρίτη - Τρίωρη στάση εργασίας στα σχολεία
Η κοινωνική αναταραχή συνεχίζεται στην Ιεράπετρα για τις κυβερνητικές αποφάσεις αναφορικά με το σχέδιο Αθηνά και την υποβάθμιση του νοσοκομείου της περιοχής.

Αύριο το πρωί στις 10:00, πραγματοποιείται ακόμη ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στο οποίο θα συμμετέχει και η ΕΛΜΕ, με τρίωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00, στο Δήμο Ιεράπετρας, μετά την επιτυχία που σημείωση η διαμαρτυρία της Παρασκευής (διαβάστε εδώ)

Σε ανακοίνωση αναφέρεται

«Ο ολισθηρός κατήφορος της μνημονιακής Κυβέρνησης συμπαρασύρει όλες τις συνταγματικά κατοχυρωμένες κοινωνικές δομές: Παιδεία – Υγεία – Κοινωνικό κράτος. Εμείς μόνο ένα καθήκον έχουμε: Να σταθούμε απέναντι.

Ειδικότερα με το ψευδεπίγραφο σχέδιο «Αθηνά» εκτός τις καταργήσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ και τις αδικαιολόγητες μετακινήσεις λειτουργούντων τμημάτων προωθείται και η μείωση του αριθμού των εισακτέων. Μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι η δυναμική αντίστασή μας.

Καλούμε όλους τους Λασιθιώτες και ειδικότερα όλους τους φορείς της εκπαίδευσης να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης του Νομού. Υπερασπιζόμαστε τις δομές των υπό κατάργηση ΤΕΙ και όλα τα Νοσοκομεία του Νομού.

Προκηρύσσουμε Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 12 Φλεβάρη στις 10:00 π.μ. μέχρι την 13:00 μ.μ. για το Δήμο Ιεράπετρας και συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 10:00 στην Πλατεία Ηρώου.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΛΕΒΑΝΤΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΛΕΒΑΝΤΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ