2013-02-11 10:00:11
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΛΕΒΑΝΤΕ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προετοιμάζονται πλέον για τον αγώνα με τη Λεβάντε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. Ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, αφού για παράδειγμα ο Παπάζογλου δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA και ίσως προχωρήσει σε rotation.

Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ο Ισπανός τεχνικός είναι ο Φουστέρ και ο Πίνο (και οι δύο θα είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς), ενώ χθες στη διάθεσή του τέθηκε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Κάρολ. Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ύστερα από το τέλος αυτής.

Από σήμερα (10:30 η προπόνηση) ο Μίτσελ θα δείξει το πλάνο του εν όψει του αγώνα της Πέμπτης. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παρατάξει μία πιο έμπειρη ενδεκάδα στο ευρωπαϊκό ματς σε σχέση με τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην Τρίπολη. Ο Μοντέστο έχει πάρει ανάσες, αφού δεν έπαιξε το Σάββατο, όπως και ο Γκρέκο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ