2013-02-11 08:26:07
Φωτογραφία για Το πρωτοφανές αλαλούμ με τους συμβασιούχους στην ΕΡΤ
Ένα πρωτοφανές αλαλούμ βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΕΡΤ με το θέμα των συμβασιούχων, οι συμβάσεις εργασίας των οποίων έληξαν, δεν ανανεώθηκαν εγκαίρως, και πλέον η κρατική τηλεόραση υποχρεώνεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά της, αναζητώντας λύσεις ανάγκης, ή ακόμη και μόνιμου χαρακτήρα.

Όπως αποκαλύπτει η “Real News”, το πρόβλημα προέκυψε από τις ενστάσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος ζήτησε επαρκή αιτιολόγηση των 14 ειδικών θέσεων που προβλέπονται για την ΕΡΤ, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου είχε δρομολογήσει λύση, ώστε να αποφευχθεί το πρόβλημα που προέκυψε.

Μετά από τις εξελίξεις αυτές, η διοίκηση της ΕΡΤ υποχρεώθηκε σε αλλαγή πλάνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και η Έλλη Στάη θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός, μέχρι να οριστικοποιηθεί η λύση στο πρόβλημα.

Τη θέση της Έλλης Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ θα καταλάβει η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ο Παντελής Γκόνος αντί του Κώστα Τσουρού, ως παρτενέρ της Αντριάνας Παρασκευοπούλου.


Στη θέση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσιμή στην καθημερινή πρωινή ζώνη, τοποθετείται το δίδυμο Τάκης Σαράντης-Γιάννης Σκάλκος, ενώ αμέσως μετά, δίπλα στον Φάνη Παπαθανασίου θα εμφανίζεται η Μαρία Αλεξάκη, στη θέση της Λίνας Κλείτου.

Στην εκπομπή του πρωινού του Σαββατοκύριακου, δίπλα στην Αντριάνα Παρασκευπούλου θα βρεθεί ο Γιάννης Τρουπής, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Χρηστάκο, ενώ παρτενέρ της Εμμανουέλας Αργείτη, στη θέση του Κώστα Τσουρού, θα είναι η Σόνια Φίλη.

Πηγή: inews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ