2013-02-10 12:42:41
Φωτογραφία για ΑΠΟ...ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! ...«3Χ3» ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ!
Ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα (18:30, ΕΤ1) διεκδικεί την πρώτη κούπα της χρονιάς απέναντι στον Παναθηναϊκό, με μοναδικό στόχο, φυσικά, την κατάκτηση του τροπαίου!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, για 6η συνεχή χρονιά στο κλειστό του Ελληνικού, στοχεύουν στην κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία τους σε 17 τελικούς (από τους 38 του θεσμού) που έχουν δώσει το παρών.

Οι ερυθρόλευκοι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν, έχουν την ποιότητα αλλά και την εμπειρία να διαχειριστούν καταστάσεις πλέον, κατανοούν τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους πως το προ ημερών παιχνίδι στο ΣΕΦ για την Α1 δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που θα αντιμετωπίσουν σήμερα και ξέρουν καλύτερα από όλους, πως σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσουν απέναντί τους τον ίδιο Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» όντας στο 0-2 φέτος από τον Ολυμπιακό, είναι..
. «πληγωμένοι» ψυχολογικά και πνευματικά και θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν σε αυτόν τον αγώνα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με το... "κυπελλάκι", όπως οι ίδιοι το χαρακτήριζαν κάποτε. Η λογική λέει πως η τακτική που θα ακολουθήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα είναι η ίδια με αυτή του ΣΕΦ, αλλά θα ετοιμάσει κι αυτός από τη πλευρά του τα λεγόμενα «τρικ» που θα εκπλήξουν τον αντίπαλο και θα επιφέρουν ζημιά, τουλάχιστον μέχρι να «διαβαστούν» σωστά και να αντιμετωπιστούν κατάλληλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούν βέβαια και οι ερυθρόλευκοι, εμφανίζοντας με τη σειρά τους... «άλλον Ολυμπιακό»! Φυσικά τα πρόσωπα δεν αλλάζουν, ούτε η γενική αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει από την πλευρά τους την ομάδα ώστε να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και να εμφανιστεί έτοιμη για κάθε δυσκολία που θα προκύψει.

Άλλωστε, η τακτική σε κάθε παιχνίδι προσαρμόζεται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τον αντίπαλο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ολοκλήρωσαν -παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του Γιώργου Σκινδήλια- την προετοιμασία τους στο κλειστό του Ελληνικού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει (πλην του δεδομένου με τον Βαγγέλη Μάντζαρη) κανένα πρόβλημα. Οι ερυθρόλευκοι μετά την προπόνησή τους στο Ελληνικό, αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο στην παραλιακή όπως συνηθίζουν, προκειμένου άπαντες να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Το πρωί της Κυριακής, θα κάνουν χαλαρή προπόνηση (σουτ, θεραπείες) με τον Έλληνα τεχνικό να αποφασίζει για την 12άδα του αγώνα. Στην αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα θα επιστρέψει ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα της Πέμπτης (07/02) με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, προκειμένου να ξεκουραστεί. Ένας εκ των Κατσίβελη ή Μαυροειδή θα μείνει εκτός αποστολής, ανάλογα με την τακτική που θα επιλέξει ο Μπαρτζώκας να ακολουθήσει και τις λύσεις που θέλει να έχει στην διάθεσή του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να φθάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 47χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση και από εκεί και πέρα να βγάλουν στο παρκέ πάθος, ενέργεια και θέληση, καθώς πρόκειται για απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να έχει μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει την κορυφή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλυσε στους παίκτες του την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουν στο σημερινό παιχνίδι, τονίζοντάς τους τα συν και τα πλην του Παναθηναϊκού. Πλέον, περιμένει από εκείνους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να σηκώσουν ψηλά στον «ουρανό» του Ελληνικού το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν και τη συμπαράσταση 900 οπαδών τους, με τα μέτρα ασφαλείας τόσο μέσα όσο και περιμετρικά του κλειστού να είναι δρακόντεια, προκειμένου να αποφευχθούν σκηνές που δεν τιμούν κανέναν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έτσι όμως, δεν πάμε πουθενά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έτσι όμως, δεν πάμε πουθενά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ