2013-02-08 19:44:07
Φωτογραφία για Αυτό είναι το σπίτι που θα ζήσουν τον έρωτά τους η Ελένη και ο Ματέο! PHOTOS
Επιτέλους είναι έτοιμο!

Έτοιμη η φωλίτσα που θα στεγάσει τον έρωτα της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου! Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος τους… που τους περιμένει με ανοιχτές τις πόρτες έχει τη σφραγίδα του γούστου της Ελένης με τις απαραίτητες συμβουλές του φίλου της και αρχιτέκτονα Γιάννης Σκαύδυ!

Όλα αυτά φυσικά στην Άχλα όπου έχει την επιχείρησή του ο Μάκης Παντζόπουλος! Μετά από τις 5μηνες σκληρές εργασίες και τα πήγαινε – έλα της Ελένης, αφού ο Μάκης υπηρετούσε την μαμά πατρίδα ανέλαβε όλη την ευθύνη της και ιδού το αποτέλεσμα!

Η Ελένη και ο Ματέο θα ξαπλώνουν τα απολλώνια κορμιά τους στα υπέρδιπλα κρεβάτια και θα πίνουν τον πρωινό τους καφέ στου αναπαυτικούς λευκούς καναπέδες αγναντεύοντας από τα αλουμινένια παράθυρά τους το απέραντο πράσινο!

Τα χρώματα όλων των χώρων είναι σε γήινες αποχρώσεις με το στοιχείο της πέτρας να κυριαρχεί κυρίως γύρω από το τζάκι… στο οποίο μπροστά θα κάθεται το ζευγάρι και θα απολαμβάνει το βιολογικό κόκκινο κρασί του παρέα με το βιολογικό κοκκινιστό από το χεράκια της Ελένης! Αυτά για το χειμώνα!


Για το καλοκαίρι ένα τραπέζι τεράστιο τραπέζι στο υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων  στρωμένο με όμορφα τραπεζομάντηλα και στολισμένο από ντόπιες και φρέσκιες λιχουδίες θα περιμένει το ζευγάρι και τους φίλους του να πιουν τον φυσικό χυμό τους, από τις βιολογικές πορτοκαλιές του θα φορέσουν τα μαγιό τους Μάκη και  

θα κατευθυνθούν προς την κοντινή μαγευτική παραλία που μας έχει «ξεναγήσει» η Ελένη από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες στο twitter της!

Όλα περιμένουν τον ερωτευμένο ζευγάρι στην Άνδρο για να περάσει ρομαντικές στιγμές αγκαλίτσα με τη γαλοτσίτσα! Εμείς θα πούμε να ανέβουν τα μικρά σκαλάκια του ξωκλησιού που βρίσκεται  στο χώρο του Ματέο… χέρι χέρι και εννοείται με παπά και με κουμπάρο!

www.lay-out.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ