2013-02-08 10:28:03
Φωτογραφία για Έπεσαν καρέκλες για τα χρέη στην Ένωση Μεσσηνίας
της Μαρίας Νίκα

Οριστική απόλυση αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ Μεσσηνίας για τον διευθυντή του καταστήματος στη Μεσσήνη, Νίκο Σαρδέλη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την άσκηση λάθος πιστωτικής πολιτικής που ζημίωσε την οργάνωση.

Με την ίδια κατηγορία αποφασίστηκε να επιβληθούν ποινές, αλλά πολύ μικρότερες, και στους διευθυντές άλλων καταστημάτων της Ένωσης. Συγκριμένα, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΑΣ που έγινε προχθές το βράδυ, αποφασίστηκαν επίσης οι εξής ποινές: Ένας μήνας στέρησης αποδοχών για τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο, διευθυντή στο κατάστημα του Μελιγαλά. Επίπληξη στον Γιώργο Καφαντάρη, διευθυντή του καταστήματος στην Πύλο και προθεσμία να εισπράξει χρήματα που οφείλουν πελάτες στην Ένωση. Προσωρινή απόλυση τριών μηνών στον Γρηγόρη Κίτσο, διευθυντή του καταστήματος στα Φιλιατρά. Σε εκκρεμότητα είναι η υπόθεση του Ηλία Γαλάνη, διευθυντή του καταστήματος στην Κυπαρισσία.

Για τον κ. Γαλάνη, όπως δήλωσε χθες στο «Θάρρος» ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κώστας Κατσούλης, δεν έχουν βρεθεί επιβαρυντικά στοιχεία, ωστόσο αναμένεται να απολογηθεί και ο γεωπόνος του καταστήματος, πράγμα το οποίο μάλλον θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Επίσης την άλλη εβδομάδα αναμένεται και η απολογία της προϊσταμένης του τμήματος εμπορίας στη Θουρία. Οι διευθυντές της ΕΑΣ είχαν κληθεί σε απολογία, με βάση το πόρισμα ορκωτών ελεγκτών από πρόσφατο διαχειριστικό έλεγχο σε όλα τα καταστήματα.

radio936.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ