2013-02-07 13:24:20
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ : ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Για το νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στον «Γαύρο» ο Κώστας Πολυχρονίου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων ανέφερε ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στον Ισπανό τεχνικό για να δουλέψει όπως πρέπει και όπως ξέρει ο ίδιος.

Αναλυτικά:

«Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ, υπήρξε μεγάλος παίκτης στα χρόνια του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ως προπονητής δεν ξέρω αν είναι καλός ή όχι γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου. Όμως, μόνο το ότι ήταν από τα πρώτα ονόματα της τότε μεγάλης Ρεάλ, αυτό λέει πολλά.

Επίσης, εμπιστεύομαι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που κινήθηκαν για την απόκτηση του Ισπανού τεχνικού. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω απ’ όλους, και θέλω να πιστεύω ότι ο Μίτσελ θα αποδειχθεί στο μέλλον ο πλέον κατάλληλος για τον πάγκο της ομάδας.

Χρειάζεται, όμως, χρόνος για να κάνει τη δουλειά του και να βάλει τη δική του… πινελιά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Τώρα δεν θα πρέπει να τον κρίνει κανείς για οτιδήποτε αποτέλεσμα κι αν φέρει. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας πρέπει να δείξουν κατανόηση και να μην γκρινιάζουν στην πρώτη στραβή του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ στον πάγκο. Να μη βιαστούν, δηλαδή, να βγάλουν άσχημα συμπεράσματα.


Θυμάστε πώς είχε έρθει ο Βαλβέρδε, έτσι; Και πώς είχε ξεκινήσει; Με ήττα από την Ανόρθωση και αποκλεισμό από το Champions League. Θα πρέπει, λοιπόν, ο Μίτσελ να πάρει τον δικό του χρόνο. Επίσης, όπως είναι λογικό, για να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί ο ίδιος και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο θα ζητήσει το καλοκαίρι και μερικούς παίκτες δικούς του.

Οπως κάνουν όλοι οι προπονητές. Προέρχεται από μια μεγάλη σχολή του ποδοσφαίρου όπως είναι η Ισπανία και έχει πάνω-κάτω την ίδια φιλοσοφία με τον Βαλβέρδε. Αυτή, δηλαδή, που ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, από τη νέα χρονιά θα δούμε τη δουλειά του Μίτσελ και όχι τώρα. Δεν είναι μάγος να έχει ένα μαγικό ραβδάκι και να αλλάζει άρδην την εικόνα της ομάδας. Το καλοκαίρι που θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θα τη δουλέψει όπως εκείνος επιθυμεί και ξέρει, τότε θα τον κρίνουμε. Πάντως, πιστεύω ότι τα 2,5 χρόνια που υπέγραψε συμβόλαιο είναι λίγα.

Δηλαδή αν θέλει να χτίσει μια καλή ομάδα και να την κάνει να παίζει ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο, δεν του φτάνουν τα 2,5 χρόνια. Αν και πιστεύω ότι αν πείσει θα μείνει παραπάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ