2013-02-07 13:19:18
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΕΛΙΚΟΣ!
Πριν το τελικό Κυπέλλου και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ελληνικό την Κυριακή, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ίκαρο Καλλιθέας στο ΣΕΦ (17:00 ΕΤ1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ, με σκοπό να κάνει μία γερή... προπόνηση εν όψει του ντέρμπι τίτλου.

Βέβαια η διαφορά ανάμεσα στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης και τον Ίκαρο είναι πολύ μεγάλη και αδιαμφισβήτητη, κάτι που που δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει το απαραίτητο ροτέισιον, έτσι ώστε άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι για την «μάχη» της Κυριακής με τους "πράσινους".

Έτσι αναμένεται να πάρει ανάσες ο Βασίλης Σπανούλης προκειμένου να είναι φρέσκος στην δύσκολη συνέχεια των ερυθρόλευκων σε λλάδα και Ευρώπη. Από την στιγμή που ο ηγέτης του Θρύλου θα ξεκουραστεί, αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ συνηθίζεται άλλωστε να παίζει αρκετά με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας έτσι ώστε να κρατιέται σε εγρήγορση στα ματς όπου ένα σουτ του μπορεί να φανεί ιδιαίτερα κρίσιμο.


Ακόμα περισσότερο χρόνο στο παρκέ αναμένεται να έχουν και οι Δημήτρης Μαυροειδής και Δημήτρης Κατσίβελης.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν για λίγο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και να αντιμετωπίσουν με απόλυτη συγκέντρωση και χωρίς ίχνος υπεροψίας τον Ίκαρο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, μετά τη νίκη επί των «πράσινων» στο ΣΕΦ, την περασμένη Δευτέρα (04/02), έχουν ουσιαστικά αγκαλιάσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα χαλαρώσουν στη συνέχεια, δίνοντας δικαιώματα. Εξάλλου, ένα από τα ζητούμενα κι αυτό που απαιτεί σε καθημερινή βάση ο 47χρονος τεχνικός είναι η διαρκής αγωνιστική άνοδος της ομάδας του, αφού ακολουθούν κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τους πρωταθλητές να μην έχουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά προβλήματα, πλην φυσικά του τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ