2013-02-07 13:10:07
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο Γιώργος Κιμούλης για παράβαση του Νόμου περί επιταγών
Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης. Εναντίον του γνωστού ηθοποιού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης έπειτα από καταδίκη 15 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Ο ηθοποιός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος στην οδό Βουκουρεστίου, αμέσως μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και αφού κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών και αφέθηκε ελεύθερος.

Την Τρίτη ο γνωστός ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Σε αυτήν έκανε λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων». Κατήγγειλε ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της. Είναι άγριος βιασμός όταν αναγκάζεσαι να γωνστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω» ενώ πρόσθετε ότι προβλήθηκε «μονταρισμένη αλήθεια» για την υπόθεσή του.

Πηγή: tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ