2013-02-06 23:46:55
Φωτογραφία για Χάντμπολ: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το ζευγάρι του τελικού
Ο κάτοχος του τίτλου ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών. Ήδη στην ΟΧΕ πονοκεφαλιάζουν για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού και τα μέτρα ασφαλείας.

Που θα συναντηθούν οι δύο "δικέφαλοι αετοί"; Και φέτος ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Διομήδη Άργους, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 23-21 τη ΧΑΝΘ στο δεύτερο ημιτελικό.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 2 ή 3 Μαρτίου σε κλειστό που θα ορίσει η ΟΧΕ. Ο τελικός δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη βάσει του καταστατικού.

Το 2012 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο κλειστό "Δημήτριος Τόφαλος" στην Πάτρα σε έναν συναρπαστικό τελικό με νικητή τον ΠΑΟΚ. Η οργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού οι άνθρωποι της ομοσπονδίας σε συνεργασία με την τοπική ομοσπονδία κατόρθωσαν το... ακατόρθωτο: Να μη συναντηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Τα δύο τμήματα έχουν συνδέσει το όνομα τους με τα μεγαλύτερα σε έκταση επεισόδια στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού στο φάιναλ φορ της Λαμίας το 2010.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ