2013-02-06 23:42:53
Φωτογραφία για Ελλάδα - Ελβετία 0-0
Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές καθαρές φάσεις και με λίγες τελικές προσπάθειες η Εθνική μας ήρθε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Ελβετία σε φιλικό παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στην Εθνική μας ομάδα όταν στο 4ο λεπτό μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη ο Μήτρογλου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ζόμερ αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Στο 34ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ της Ελβετίας μετά από κεφαλιά του Τζουρού, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε επιθετικό φάουλ πάνω στον Τοροσίδη.

Πολύ καλή στιγμή σημειώθηκε στο 45ο λεπτό για την Ελλάδα. Ο Σπυρόπουλος κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα προς τον Χολέμπας, όμως το σουτ του σταμάτησε πάνω στον Τζουρού και χάθηκε η ευκαιρία.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τζιόλης πήρε την θέση του Μανιάτη, στην πρώτη αλλαγή για την Εθνική μας ομάδα ενώ στο 58ο λεπτό ο Φορτούνης πήρε την θέση του Καραγκούνη και ο Ταχτσίδης την θέση του Χολέμπας.


Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο νεοεισελθών παίχτης της Ρόμα εκτέλεσε το κόρνερ στην "καρδιά" της Ελβετίας, ο Παπασταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 71ο λεπτό, ο Μήτρογλου άφησε τη θέση του στον Αθανασιάδη, ενώ ο Κονέ μπήκε αντί του Σαλπιγγίδη.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Ελβετών -πέραν του ακυρωθέντος γκολ- ήρθε στο 81ο λεπτό. Ο Φερνάντες έκανε ωραίο σουτ από μακριά αλλά ο Καρνέζης απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 84ο λεπτό σημειώθηκε άλλη μια καλή στιγμή για την Εθνική μας με τον Αθανασιάδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ ενώ στο 87ο λεπτό ο Μαυρίας πήρε την θέση του Κατσουράνη.

Πρόκειται, για την πρόβα τζενεράλε, ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την Βοσνία, το οποίο και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον όμιλό μας και την απ' ευθείας πρόκριση για το παγκόσμιο κύπελλο του 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ