2013-02-06 23:36:39
Φωτογραφία για Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Ρεφενέ
Με μεγάλη επιτυχία αλλά και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «ΡΕΦΕΝΕ».

Το γεγονός που έλαβε χώρα την Κυριακή 03/02/2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου «Αγορά Αργύρη», αγκαλιάστηκε από μέλη του «ΡΕΦΕΝΕ», χορηγούς και συνεργάτες καθώς και από φορείς του Δήμου όπως το ΔΗΠΕΘΕ και η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας» που αποτελούν και τους βασικούς διοργανωτές του Φεστιβάλ Σατιρικών Θιάσων «Μώμος, ο Πατρεύς», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 14-15-16-17 Φεβρουαρίου με συμμετοχή πολλών ερασιτεχνικών θιάσων από όλη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παν. Βαφέας, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Νανά Πατρώνη, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πατρινού Καρναβαλιού Χάρης Καρκούλιας, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαριάννα Σταματιάδου και Αλέξης Σκαρμέας, καθώς και οι κριτικοί Σταύρος Ιντζεγιάννης, Βασίλης Λάζαρης και Χριστίνα Κόκκοτα, ενώ την εκδήλωση συνόδεψε μουσικά η Μπάντα του Δήμου.

Οι δύο τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν η κυρία Νανά Πατρώνη και το μέλος του «Ρεφενέ», Γιώργος Παπαδόπουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ