2013-02-06 23:45:03
Φωτογραφία για Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Γ. Σωτηρόπουλου
Η περιπέτεια του κου Γεωργίου Σωτηρόπουλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο κ. Σωτηρόπουλος, ο οποίος εξαφανίσθηκε την 05/02/2013 από την Αθήνα, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 78χρονος εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 05/02/2013 από την περιοχή του Νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», στην Αθήνα. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 05/02/2013, κλήση, για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε στον Πειραιά από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Η κοινωνική Υπηρεσίας της Οργάνωσης, ενημέρωσε για τα στοιχεία των συγγενών, οι οποίοι και ειδοποιήθηκαν να τον παραλάβουν.

Ο ηλικιωμένος βρίσκεται ήδη κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελλάδα - Ελβετία 0-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελλάδα - Ελβετία 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ