2013-02-03 22:56:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη Η γελοιοποίηση των Μετεγγραφών
Ο υπουργός δυστυχώς πάει να γελοιοποιήσει με αυτόν τον τρόπο τις μετεγγραφές και πρέπει να παρέμβει άμεσα ο Εισαγγελέας Αφού πήρε τις μετεγγραφές από τους πολύτεκνους τις δίνει τώρα σε αθλητές(ακόμη και του σκάκι, για να προπονούνται κοντά στους χώρους άθλησης των..!), σε φοροδιαφεύγοντες και σε φτωχές οικογένειες… χωρίς να λαμβάνει καθόλου υπόψη, το βαθμό πρόσβασης αλλά και τον αριθμό των αδελφών που έχουν, αν έχουν το ίδιο κατά κεφαλήν εισόδημα αυτοί που διεκδικούν τη θέση!!!

Δείτε ένα ακραίο παράδειγμα, που θα απασχολήσει σύντομα τις αίθουσες των δικαστηρίων μας… αν το επιτρέψει η Βουλή!

Δύο φοιτητές ο Α με ατομικό κατά κεφαλήν εισόδημα 5.622,5 ευρώ, παιδί Βουλευτή με 2 παιδιά( Φορολογητέο εισόδημα 22.500 ευρώ και Αφορολόγητο 68.000) που έχει περάσει Μηχανολόγος στην Ξάνθη, παίρνει τη Μετεγγραφή από Β συμφοιτητή του, του Πανεπιστημίου Πάτρας(πόσα μόρια παραπάνω..) γιατί είχε αυτός, ατομικό κατά κεφαλήν εισόδημα 5.624 ευρώ… ο δύστυχος μισθωτός πατέρας του, είχε οικογενειακό εισόδημα: 28.120 ευρώ και 3 παιδιά, εκ των οποίων τα άλλα 2 παιδιά σπουδάζουν σε άλλες πόλεις!

Έτσι λοιπόν ο κ. υπουργός δικαιούται να ισχυρίζεται ότι “επιτυγχάνεται η δικαιότερη κατανομή των μετεγγραφών μεταξύ των φτωχών οικογενειών…"

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ