2013-02-03 22:51:18
Φωτογραφία για Εσπευσμένα για ιατρικές εξετάσεις ο Β.Βενιζέλος
Στην κλινική Άγιος Νικόλαος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ο κ. Βενιζέλος «μετέβη» (δεν χρησιμοποιείται η λέξη “εισήχθη”) «για προγραμματισμένες εξετάσεις». Ωστόσο, όπως παρατηρείται, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο να προγραμματίζεται επίσκεψη σε οποιοδήποτε Κυριακή.

Πολύ περισσότερο όταν για την επομένη (Δευτέρα) έχει ανακοινωθεί ότι επίκειται επίσκεψη και ομιλία του κ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο. Η εκδήλωση αυτή αναβλήθηκε (για την επόμενη Δευτέρα) λόγω της ανάγκης που προέκυψε να παραμείνει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην κλινική και το βράδυ. Σύμφωνα, πάντα, με την ανακοίνωση, η παραμονή του κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να γίνει πλήρης γαστρεντερολογικός και καρδιαγγειακός έλεγχος. Είναι προφανές ότι οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την παραμονή του ύστερα από τις πρώτες εξετάσεις, καθώς η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρει ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη περιελάμβανε και παραμονή του το βράδυ. Αν ήταν έτσι η μετάθεση της μετάβασής του στο Ηράκλειο είτε δεν θα είχε προγραμματιστεί είτε θα είχε αναβληθεί αμέσως μόλις προγραμματίσθηκε η επίσκεψή του στην κλινική.


Οι διαπιστώσεις αυτές είναι και απορίες για το ποια είναι πραγματικά η κατάσταση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος έχει πολλές επιβαρύνσεις. Υπενθυμίζεται ότι πριν από 2,5 χρόνια, όταν επρόκειτο να συνοδεύσει τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, είχε παραμείνει στην Αθήνα επικαλούμενος λόγους υγείας. Τότε, ασθένειά του είχε χαρακτηριστεί, από πολλούς, “διπλωματική”. Ενώ ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα του τότε αντιπροέδρου της κυβέρνησης και σήμερα προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Βενιζέλος είναι παχύσαρκος με προβλήματα εξαιτίας του πάχους του, ενώ έχει και διαβήτη τον οποίο ρυθμίζει με φάρμακα. Όλα αυτά με την προσθήκη του άγχους, από το οποίο κατατρύχεται από τα μέσα του 2011, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για να εκδηλωθούν σοβαρότερα προβλήματα, αν δεν λάβει τα μέτρα του. Η χρόνια σκωληκοειδίτιδα από την οποία πάσχει δεν αξιολογείται ως κάτι που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην παραμονή του στην κλινική.

Οι πληροφορίες από του θεράποντες γιατρούς είναι σχεδόν ανύπαρκτες και έτσι είναι αδύνατο να υποστηριχτεί οτιδήποτε με κατηγορηματικό τρόπο. Από τις ελάχιστες πληροφορίες που “διέρρευσαν”, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα ήταν ήρεμος. Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος τοποθετήθηκε, για προληπτικούς λόγους, στην “εντατική”. Ιατρικοί κύκλοι έλεγαν το βράδυ ότι περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνουν γνωστά πριν από αύριο. 

Η ανακοίνωσητου ΠΑΣΟΚ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετέβη σήμερα στην κλινική Άγιος Λουκάς της Θεσσαλονίκης για προγραμματισμένες εξετάσεις και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει μία ημέρα στην κλινική για πλήρη γαστρεντερολογικό και καρδιαγγειακό έλεγχο.

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα επίσκεψη και ομιλία του στο Ηράκλειο θα μετατεθεί για την επόμενη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ