2013-02-01 13:07:14
Φωτογραφία για Έκτη ληστεία τράπεζας μέσα σε έξι μήνες για τον καταζητούμενο Σκοπιανό!
Συλλογή… ενταλμάτων σύλληψης κάνει ο 33χρονος από τη F.Y.R.O.M. που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καταζητούμενους κακοποιούς που δρουν στην Ελλάδα! Η Ασφάλεια Θηβών του χρεώνει άλλη μια ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας, την έκτη μέσα στους τελευταίους έξι μήνες!

 Στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση του Σκοπιανού, διαπιστώθηκε ότι στις 23 του περασμένου Νοεμβρίου είχε εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας στις Ερυθρές έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατώντας πιστόλι, με το οποίο ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Ο δράστης άρπαξε περίπου 12.000 ευρώ και διέφυγε με αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε ένας άγνωστος προς το παρόν συνεργός του.

 Η δικογραφία για τη ληστεία αυτή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Ασφάλεια Λαμίας είχε ταυτοποιήσει τον Σκοπιανό ως τον δράστη που μπήκε μεταμφιεσμένος με περούκα, γυαλιά μυωπίας και κασκόλ στις 11 Δεκεμβρίου σε μια τράπεζα στα Καμένα Βούρλα, άρπαξε με την απειλή πιστολιού από την ταμία 7.000 ευρώ και διέφυγε με μοτοσικλέτα στην οποία τον περίμενε ένας συνεργός του Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για άλλες δυο ληστείες τραπεζών στις οποίες συμμετείχε μαζί με έναν 56χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί στις 27 Ιουλίου για άλλες ληστείες στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Ναυπλίου.

 Η πρώτη είχε γίνει στα Οινόφυτα Βοιωτίας στις 25 Ιουνίου με λεία 12.500 ευρώ και η δεύτερη στις 10 Σεπτεμβρίου σε τράπεζα στο Βασιλικό Ευβοίας από την οποία είχαν αρπάξει 3.675 ευρώ
. Πριν από έξι μήνες, ο ασύλληπτος Σκοπιανός κακοποιός μαζί με τον 56χρονο Έλληνα συνεργό του είχαν ληστέψει και μια τράπεζα στην Ερυμάνθια Αχαΐας και είχαν αρπάξει 8.180 ευρώ. Μάλιστα, επιχείρησαν να ληστέψουν και δεύτερη φορά το ίδιο υποκατάστημα στις 17 Οκτωβρίου, αλλά οι υπάλληλοι τους αντιλήφθηκαν πριν ακόμη μπουν κι έτσι ματαίωσαν την απόπειρα!

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε ληστέψει και μια ακόμη τράπεζα στην Αιγείρα Αχαΐας, πιθανότατα με τον ίδιο άγνωστο συνεργό του. Άρπαξαν από τα ταμεία περίπου 8.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα γκρι ΙΧ μάρκας Mazda που βρέθηκε δυο ημέρες μετά εγκαταλελειμμένο.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ