2013-02-01 13:04:45
Φωτογραφία για Eλεύθερος υπό όρους ένας εκ των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση Μarfin
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος κατηγορείται για τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου «ΙΑΝΟΣ» και βαρύνεται με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονιών, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξης.

 Ο 32χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ουδείς από τους αυτόπτες μάρτυρες μπόρεσε να αναγνωρίσει με βεβαιότητα ότι είναι ο βασικός δράστης. Υπάλληλος του βιβλιοπωλείου που εμφανίζεται ως θύμα του εμπρησμού έχει δώσει δύο καταθέσεις στον ανακριτή.

Στην πρώτη αναφέρει ότι μπορεί και να είναι ο 32χρονος, με βάση τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η αστυνομία από το πλήθος. «Ήταν κοντοκουρεμένος, μου φάνηκε ότι είχε ξενική προφορά, αλλά μπορεί να ήταν αλλοιωμένη η φωνή από την αντιασφυξιογόνα μάσκα που φορούσε» δήλωσε ο μάρτυρας. Όταν του έδειξαν τη δεύτερη φωτογραφία του κατηγορουμένου ανέφερε: «Δεν μοιάζει ο συγκεκριμένος νεαρός, ο άλλος είχε πιο φαρδιές πλάτες, πλούσιο μαλλί. Αυτός είναι πιο αδύνατος». Άλλος μάρτυρας, ο οποίος προανακριτικά αναγνώρισε σε ποσοστό 70% τον κατηγορούμενο με βάση φωτογραφία από την πορεία που του υπέδειξε ο ανακριτής, τόνισε: «Δεν μοιάζει ως προς το ύψος και τα φρύδια. Δεν μπορεί να είναι ο ίδιος». Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ