2013-01-31 20:29:04
Φωτογραφία για Γκρέμισε λόφο και χτίζει βίλα 250 τ.μ. στη Νορμανδία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ - Εξαλλοι οι κάτοικοι
Τέλος δεν έχουν οι προκλήσεις του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Μετά το θρίλερ για να αποκτήσει ρωσική υπηκοότητα ώστε να γλυτώσει φόρους, ο διάσημος σταρ έχει ξεχερσώσει ένα δάσος για να χτίσει πολυτελή βίλα στη Νορμανδία.

Ο Ντεπαρντιέ χτίζει βίλα στα υψώματα της Trouville-sur-Mer, μιας εκπληκτικής τοποθεσίας στη Βόρεια Γαλλία. Επέλεξε για τη βίλα του μια τοποθεσία μη οικοδομήσιμη προκαλώντας έτσι τη μήνι των οικολογικών οργανώσεων που καταγγέλουν παρανομία και αλαζονεία.

Η οικολογική οργάνωση Φίλοι της Trouville-sur-Mer η οποία μάχεται εδώ και πολλά χρόνια εναντίον της οικοδόμησης της όμορφης πόλης τους, καταγγέλει ότι η βίλα 250 τ.μ. που χτίζει ο διάσημος ηθοποιός είναι 100% παράνομη.

«Γερανοί λεηλάτησαν το λόφο, ξυρίστηκε ολόκληρη η περιοχή. Αρχικά είχαμε μάθει ότι απλώς θα κάνει μια επέκταση σε ήδη υπάρχον κτίριο. Εδώ πρόκειται για καταστροφή» αναφέρει ο επικεφαλής της οργάνωσης ο οποίος διαθέτει τους χάρτες που αποδεικνύουν ότι το υπάρχον κτίριο ήταν άλλοθι για να χτίσει ο ηθοποιός ένα τεράστιο παλάτι.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ