2013-01-30 17:45:11
Φωτογραφία για ΠΙΑΝΙΤΖΑΝΙ : ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Σιμόνε Πιανιτζάνι, θέλει καλή εμφάνιση και νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας της Πέμπτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν είναι σημαντικός μόνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά (ίσως και περισσότερο) για τους φιλοξενούμενους. Οι πρωταθλητές Τουρκίας με ρεκόρ 1-4 θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο Top 16, αλλά πέρα από τους ερυθρόλευκους, έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποια προβλήματα τραυματισμών.

«Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών ακόμη. Για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν ξέρω ακόμη ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι», δήλωσε ο προπονητής της «Φενέρ», Σιμόνε Πιανιτζάνι, και πρόσθεσε: 

«Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο Top 16, που αποδεικνύουν πως είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Ελπίζω να έχουμε καλή εικόνα στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης στην έδρα τους».

Ο Ομέρ Ονάν και ο Εμίρ Πρέλτζιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν είναι 100% καλά και οι ΜακΚάλεμπ, Μπατίστ, Άντερσεν, Σάτο και Μπογκντάνοβιτς, που πάντως αναμένεται να παίξουν κανονικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η φοβερή Αντωνίτσα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η φοβερή Αντωνίτσα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ