2013-01-29 12:00:49
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Κολλάτος ο σκηνοθέτης που έκανε θεατρική παράσταση για γέλια τον Παπανδρέου στο Παρίσι!!!
Μοιάζει στον πατέρα του εκκεντρικό σκηνοθέτη ...Δημήτρη Κολλάτο.

Ο γιός Αλέξανδρος Κολλάτος είναι επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός και κάνει καρριέρα στο Παρίσι. Γεννήθηκε εκεί και μητέρα του ήταν η γαλλίδα ηθοποιός Αρλέτ Μπόμαν. Η πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα ήταν προ δεκαετίας περίπου όταν βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το ρόλο ενός αυτιστικού παιδιού που έπαιξε στην ταινία «Η ζωή με τον Αλκη».

 Ο Αλέξανδρος Κολλάτος τελείωσε τη Μαράσλειο Σχολή και σπούδασε σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου, στην Αθήνα. Συνέχισε τις σπουδές του στη γαλλική σχολή ENSATT και πήρε πτυχίο ηθοποιίας .

Στο Παρίσι έπαιξε πέρυσι την κωμωδία «Ζήτω η Κρίση» στην οποία αναπαρέστησε τη ζωή, την παράδοση, τις δυσκολίες και τα ερωτήματα του ελληνικού λαού. Η παράσταση είχε ως παρουσιαστή έναν σωσία του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος διακωμωδείται για τη φράση «λεφτά υπάρχουν» και προκαλεί γέλια στο κοινό με τα πολιτικά λάθη του. Ο «σωσίας» του πρώην Πρωθυπουργού σκορπάει άφθονο γέλιο στους θεατές και όπως πραγματεύεται το σατυρικό έργο, εξίσου άφθονους νευρικούς κλονισμούς σε Σαρκοζί, Μέρκελ .....αλλά και τον ελληνικό λαό!
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτό είναι αγάπη...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτό είναι αγάπη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ