2013-01-29 12:00:38
Φωτογραφία για ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Έξι συλλήψεις και 56 προσαγωγές έγιναν χθες στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 104 άτομα εκ των οποίων 83 Έλληνες και 21 αλλοδαποί, καθώς και σε 64 οχήματα.

Συνελήφθησαν ένας Έλληνας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ένας αλλοδαπός για απόπειρα κλοπής και ένας ακόμη για καταδικαστικά έγγραφα, καθώς και τρεις αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε μία υπόθεση αρπαγής τσάντας στις 26-1-2013  στις Κρήνες Κορινθίας και σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, σε βάρος δύο ρομά, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν ακόμη 38 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν, ένα όχημα, πυρήνες μετασχηματιστών και καλώδια.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, σε πέντε ενεχυροδανειστήρια στην περιοχή της Κορίνθου Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΑΜΠΕ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καταργείται το ΣΔΟΕ Βόλου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καταργείται το ΣΔΟΕ Βόλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ