2013-01-27 21:56:42
Φωτογραφία για ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ... ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!
Σημαντική διαφορά στο οικονομικό προκύπτει μεταξύ Ολυμπιακού και Ράφικ Τζιμπούρ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει πρόταση στον Αλγερινό διεθνή να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο αυτή την στιγμή δείχνει να υπάρχει μεγάλο διαφορά στο οικονομικό.

Τα εμπόδια στην υπόθεση του Ραφίκ Τζιμπούρ δείχνουν να μην ξεπερνιούνται με τις συζητήσεις με τον ατζέντη του να αναδεικνύουν διαφορά στο οικονομικό και... διαζύγιο.

Οι απαιτήσεις του Αλγερινού παραμένουν ακόμα στο 1,5 με 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο και παρόλο που φάνηκε να υπήρχε μία διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή... δεν βρέθηκε, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης απομακρύνεται για τα καλά από το Λιμάνι.

Οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη και τους παράγοντες του Ολυμπιακού έπαιξαν τον ρόλο-κλειδί. Οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναφέρουν πως ο Καρίλ Ακλίλ που είναι ήδη στην Ελλάδα έκανε ήδη μία πρώτη επαφή την Κυριακή με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων που όμως δεν απέδωσε καρπούς.


Πηγές πολύ κοντά στον Ολυμπιακό διευκρίνιζαν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι είναι πια ακόμα πιο δύσκολη η παραμονή του διεθνούς επιθετικού για τα επόμενα χρόνια και πως το πιο πιθανό να είναι να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα διέρρευσε ότι οι διοικούντες την ομάδα ζήτησαν από τον μάνατζερ και τον παίκτη να βρει και να φέρει άμεσα πρόταση.

Από την στιγμή που το οικονομικό... χάσμα των 500 με 600 χιλιάδων ευρώ υπάρχει ακόμα το «διαζύγιο» με τον Τζιμπού είναι πιο κοντά από ποτέ. Στο Λιμάνι εκτός των άλλων παραδέχονταν την Κυριακή ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Πιο ασφαλή και επίσημα δείγματα γραφής θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες, όμως όλα δείχνουν ότι η υπόθεση πια είναι πάρα πολύ δύσκολη Η νεότερη πληροφόρηση ωστόσο έκανε λόγο ότι στην παρούσα φάση «παγώνουν» οι συζητήσεις με τον Τζιμπούρ. Βέβαια όπως και να έχει ο παίκτης θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρόλευκων μέχρι νεωτέρας, κοιτάζοντας παράλληλα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του είτε στην Γαλλία είτε στην Τουρκία, που είναι οι δύο πιο πιθανοί προορισμοί του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο νοσοκομείο ο Morrissey
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο νοσοκομείο ο Morrissey
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ