2013-01-27 21:33:28
Φωτογραφία για Ο Ραφίκ Τζιμπούρ απομακρύνεται ολοένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ απομακρύνεται ολοένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό, με την επαφή που έγινε την Κυριακή μεταξύ της διοίκησης και του μάνατζέρ του να αποδεικνύεται άκαρπη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ράφικ Τζεμπούρ, την Κυριακή (27/1), αλλά η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών παρέμεινε σημαντική.

Το οικονομικό χάσμα υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου (οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν ένα ποσό γύρω στα 1,3 εκ.ευρώ την ώρα που ο Αλγερινός φορ αξιώνει κοντά στο 1,8 εκ.ευρώ ετησίως) και όπως γίνεται αντιληπτό το αδιέξοδο είναι προ των πυλών.

"Η διαφορά μας είναι μεγάλη", παραδέχονταν στον Ολυμπιακό για την υπόθεση ανανέωσης του 29χρονου φορ, με τον μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού από την πλευρά του να φεύγει από την Ελλάδα μετά το ραντεβού, με προορισμό του τη Γαλλία.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός τερματίζει τις κουβέντες με την πλευρά του 29άχρονου ποδοσφαιριστή, του οποίου οι οικονομικές απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές από τη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου.

Υπάρχει μεγάλη απόσταση, η οποία δεν καλύπτεται. Εκτός κι αν κάποια από τις δύο πλευρές υποχωρήσει αισθητά, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πιθανό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ