2013-01-27 21:29:02
Φωτογραφία για Τα νέα παλτό
 

To παλτό, βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, καθορίζει το συνολικό look και αποτελεί fashion statement. Το φετινό χειμώνα τα παλτό αποκτούν boxy αυστηρή γραμμή με φαρδιούς ώμους και μανίκια. Μπροστά κλείνουν συχνά με κρυφά κουμπιά, κόπτσες ή φερμουάρ που θυμίζουν τα 80ς.

Tips:

Επένδυσε ένα παλτό σε χρώμα κλασικό όπως μαύρο, γκρί ή καμηλό. Το χρώμα αποτελεί μια πιο τολμηρή επιλογή. Διάλεξε το κατάλληλο μήκος. Αν είσαι ψηλή ,κάτω από το γόνατο. Στις μικροκαμωμένες ταιριάζουν τα πιο κοντά μαντώ. Παίξε με τα αξεσουάρ για να ενσωματώσεις το παλτό στο στυλ σου. Θηλυκές γόβες και 50s φορέματα όπως στην Jil Sander, στενά cigarette παντελόνια και μυτερές γόβες όπως στον Philip Lim η μεταξωτά πουκάμισα και jumper pants όπως στην Chloe είναι κάποιες από τις επιλογές . Get the look

To look Chloe - θηλυκό και φρέσκο

Τα casual κλασσικά πανωφόρια συνδυάζονται με θηλυκά κομμάτια στην συλλογή της Clare Waight Keller για τον οίκο Chloe. Αντέγραψε το στυλ με ένα φαρδύ καμηλό παλτό, κομψά πουκάμισα boyfriend παντελόνι με μήκος στην μέση της γάμπας και θηλυκές γόβες ή Mary Janes.


Παλτό Max Mara. Boutique, Κολιέ Blanco, Γόβα Christian (Dior Christian Dior Boutique), Πουκάμισο Gap, Tζιν Gap, Τσάντα Max Mara Boutique

To look Stella Mc Cartney-minimal και edgy

Ο μινιμαλισμός και οι καθαρές αυστηρές γραμμές αποτελούν το σήμακατατεθέν της Βρετανίδας σχεδιάστριας. Μιμήσου το στυλ με ένα αυστηρόboxy παλτό σε έντονο χρώμα , ανδρικό παντελόνι και pointed heels.

Παλτό Marks&Spencer, Γόβα Stella Mc Cartney (Luisa), Γιακάς περιδέραιο Louis Vuitton Boutique, Τσάντα Folli Follie

 

 http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η χολή και το ΕΚΕΒΙ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η χολή και το ΕΚΕΒΙ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ