2013-01-25 23:11:04
Φωτογραφία για Ο Μητροπολίτης Κορίνθου για τον Σταθμό της Εκκλησίας
Συνάντηση είχαν σήμερα το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο οι εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου που έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος για να... εξετάσουν τρόπους επιβίωσής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που έχουν ανακύψει και περιμένει τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι ώστε να συνεχίσει να εκπέμπει το σήμα της "άλλης φωνής στα FM".

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Μητροπολίτες Κορίνθου Διονύσιος, Χαλκίδος Χρυσόστομος και ο Διευθυντής του Ρ/Σ κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στη Romfea.gr ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, ότι "η Ιερά Σύνοδος θέλει να σωθεί ο σταθμός. Αν όμως δεν συμβιβαστούν οι εργαζόμενοι εκ των πραγμάτων ο Σταθμός δεν θα καταφέρει να επιβιώσει. Έχει ήδη φτάσει στο χείλος του γκρεμού...".

Να σημειωθεί πως ήδη πολλοί εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, υπέγραψαν τις νέες συμβάσεις εργασίας που προβλέπουν μειωμένους μισθούς, ωστόσο και πάλι τα χρήματα που απαιτούνται είναι πάρα πολλά και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει ακόμη και με τις μειώσεις να βγάλει και το επόμενο έτος.

Στελέχη της Ιεράς Συνόδου τόνιζαν πως δεν μπορεί η Ε.Κ.Υ.Ο. να αντέξει άλλο το βάρος και εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το μέλλον του Ρ/Σ της Εκκλησίας.
romfea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ