2013-01-25 23:04:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνάντηση Δημάρχου με ΤΑΙΠΕΔ για το θαλάσσιο μέτωπο
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, είχε σήμερα (Παρασκευή) το πρωί συνάντηση, στο Δημαρχείο, με κλιμάκιο στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) στο οποίο έχει περιέλθει και το λιμάνι της Πάτρας.

Ο κ. Δημαράς ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου για τη σημερινή κατάσταση σε ό,τι αφορά στην παραλιακή ζώνη και τα τμήματα που παραχωρήθηκαν στο Δήμο με την απόφαση του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλου, την οποία ακολούθησε η γραπτή συμφωνία με τον ΟΛΠΑ, και συζήτησε με την επικεφαλής του κλιμακίου κυρία Αργυροπούλου, για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης και την οριστική παραχώρησή του στο Δήμο Πατρέων.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο κ. Δημαράς παρουσίασε στα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ όλα τα πρόσφατα έγγραφα καθώς και τη σύμβαση με την οποία έχει παραχωρηθεί προσωρινά, από τον ΟΛΠΑ στο Δήμο, το τμήμα της παραλιακής ζώνης, στο οποίο δεν εκτελούνται λιμενικές εργασίες. Μάλιστα ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου για τα τμήματα που χρησιμοποιεί ο Δήμος και επανέλαβε και την απαίτηση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου για οριστική παραχώρηση προς την πόλη του τμήματος της λιμενικής ζώνης που περιγράφεται στη σύμβαση της προσωρινής παραχώρησης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ