2013-01-25 22:59:03
Φωτογραφία για Έκκληση της UNICEF για τα παιδιά που πλήττονται από την ανθρωπιστική κρίση
Την τεράστια ανθρωπιστική επιχείρηση στο Κέρας της Αφρικής, όπου δραστηριοποιείται στο μέγιστο δυνατό βαθμό η UNICEF, για να σώσει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών και γυναικών που βρίσκονται... στα πρόθυρα του θανάτου σε αυτή την περιοχή, τονίζει σε έκθεση της η UNICEF.

Παράλληλα απευθύνει έκκληση ύψους 1,4 δισ. δολαρίων, σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, για τη χρηματοδότηση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεών της το για την κάλυψη των άμεσων, κρίσιμων για την επιβίωση των παιδιών αναγκών.

Στην έκθεση της UNICEF με τίτλο «Ανθρωπιστική Δράση για τα Παιδιά 2013», περιγράφεται η κατάσταση των πιο ευάλωτων παιδιών και γυναικών στον κόσμο που αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τη χρηματοδότηση που απαιτείται για την κάλυψη των άμεσων και μακροπρόθεσμων αναγκών τους, το δικαίωμά τους στην επιβίωση την υγεία και την ανάπτυξη.

Η έκθεση αναφέρει πως το κύμα της πολιτικής αναταραχής και της αλλαγής στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική δημιουργεί ανθρωπιστικές ανάγκες στην περιοχή, ειδικά σε χώρες όπως η Υεμένη, η οποία ήδη πλήττεται από μακρόχρονη κρίση.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ