2013-01-25 23:08:07
Φωτογραφία για Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στη Γ΄ΔΟΥ
"Η Συγκυβέρνηση της πλουτοκρατίας και της Έυρ. Ένωσης προχωρά σε νέα επίθεση στη λαϊκή οικογένεια. Αποστέλλει μαζικά μέσω των εφοριών επιστολές σε όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι στη ΔΕΗ το 2011, την ίδια στιγμή που με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο φορτώνει νέα βάρη της λαϊκές οικογένειες.

Επιδιώκει να συγκεντρώσει έσοδα από τα λαϊκά στρώματα, να τα δώσει στην πλουτοκρατία για να τροφοδοτηθεί εκ νέου η καπιταλιστική ανάπτυξη, ενώ οι εργαζόμενοι θα ζουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Ø Αύξηση του αφορολόγητου ορίου για το ζευγάρι 40.000 ευρώ το χρόνο και 5.000 για κάθε παιδί για όλους, μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες .

Ø Αναδρομική κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος στο εισόδημα μέχρι 40.000 για το ζευγάρι και 5.000 για κάθε παιδί, καθώς και του ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι της ΔΕΗ) για την κύρια και την πρώτη εξοχική κατοικία.


Ø Αναγνώριση των λογιστικών βιβλίων ως μοναδικής πηγής προσδιορισμού εισοδήματος των επαγγελματοβιοτεχνών.

Ø Κατάργηση περαίωσης και κάθε είδους αντικειμενικών κριτηρίων.

Ø Πάγωμα των χρεών χωρίς προσαυξήσεις.

Ø Κατάργηση των έμμεσων φόρων, ΦΠΑ και ΕΦΚ, στο πετρέλαιο θέρμανσης και αγροτικής κίνησης, στα αγροτικά εφόδια, στα είδη διατροφής, εκπαίδευσης, Υγείας και στα οικιακά τιμολόγια ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνίας. Κατάργηση των φόρων και τελών για δήμο και ΕΡΤ.

Ø Απαγόρευση διά νόμου κάθε πλειστηριασμού κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας και αγροτικής εκμετάλλευσης αξίας μέχρι 300.000 ευρώ και μέχρι 150 τ.μ. για τη λαϊκή τετραμελή οικογένεια.

Ø Φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου με συντελεστή 45% σε διανεμόμενα και αδιανέμητα κέρδη.

Ø Κατάργηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος που ισχύει για τους εφοπλιστές."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ