2013-01-25 17:49:51
Φωτογραφία για Εκτός ο Ιμπαγάσα για Πανθρακικό
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα μείνει εκτός για ένα ακόμα φετινό ματς του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προετοιμασία του για το ματς πρωταθλήματος στην Κομοτηνή. Οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν το μεσημέρι την τελευταία τους προπόνηση, πριν από την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την Σούπερ Λίγκα. Υπήρξε όμως ένα απρόοπτο, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα, στο σημείο όπου είχε δεχθεί το χτύπημα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έκανε συντηρητικό, ατομικό πρόγραμμα και αναγκαστικά έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι, η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κομοτηνή με 19 ποδοσφαιριστές, έναντι 20 που είχαν ανακοινωθεί την Πέμπτη. Αυτοί είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Πίνο και Σιόβας. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10:30 το πρωί.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ